Rekrytointi

ALTIUS Asianajotoimisto Oy on keskisuuri asianajotoimisto, jonka toimistot ovat Mikkelissä ja Jyväskylässä.

Tarjoamme työntekijöillemme mukavan, yhteistyökykyisen ja innostuneen työyhteisön, verraten joustavan työajan ja kilpailukykyiset ehdot. Työaikaa seurataan, ylitöitä vältetään mahdollisuuksien mukaan ja ne korvataan vapaa-ajalla.

Perehdyttämisvaihe edellyttää jonkin verran läsnäoloa Mikkelin toimistolla. Käytäntönämme on läsnäolovelvoite vähintään kerran viikossa (maanantaisin) Mikkelin tai Jyväskylän toimistollamme. Muun ajan voi halutessaan tehdä etätöitä tietoturvaa noudattaen. Toimistoillakaan ei tarvitse olla liikaa yksin, koska viihdymme varsin hyvin myös toimistoillamme.

Työotteemme on jo puolenkymmentä vuotta perustunut täysin sähköiseen työtapaan. Kaikki aineisto käsitellään digitaalisena. Sähköisiin asiakirjoihin liittyvien työkalujen käytön ja asenteen tulee siis olla kohdallaan.

Käytännössä emme pysty kaiken aikaa palkkaamaan uutta henkilökuntaa, mutta jos innostuit edellä olevasta kuvauksesta, otamme mielellämme vastaan avoimen työhakemuksen ja CV:n. Ilmaisethan ne oikeudenalat, jotka sinua aidosti eniten kiinnostavat.

Vastaamme kaikkiin tällaisiin yhteydenottoihin nopeasti, noin parin päivän kuluessa. Käsittelemme hakemukset luonnollisestikin luottamuksellisina.


Lähetä avoin hakemus tästä