Oikeudenkäynnit

ALTIUS Asianajotoimisto Oy:llä on pitkäaikainen ja vankka kokemus erilaisista yritysten ja yksityishenkilöiden riidanratkaisu- ja oikeudenkäyntiasioista. Nämä tehtävät ovat aivan keskeistä osaamisaluettamme. Olemme mielellämme käytettävissä heti asian alusta lähtien. Juttujen hoitaminen edellyttää huolellista taustatyötä, näytön ja oikeiden perusteiden kartoittamista sekä kykyä erottaa olennainen epäolennaisesta.

Emme halua tehdä työtämme riidellen, vaan saamalla ratkaisuja erimielisyyksiin. Asioiden sopiminen jo ennen oikeudenkäyntiä tai sen aikana on usein tarkoituksenmukainen ratkaisu ajanhukan ja kulujen välttämiseksi. Aina sopiminen ei tietenkään ole järkevää eikä välttämättä edes mahdollista. Tällöin ajamme asiakkaamme asian tuomioistuimessa tai välimiesoikeudessa parhaan kykymme ja kokemuksemme pohjalta hyvään lopputulokseen pääsemiseksi.

Rikosasioissa hoidamme usein myös oikeusapuasioita, puolustajan tehtäviä sekä rikoksen uhrin eli asianomistajan oikeudenkäyntiavustajan ja edunvalvojan tehtäviä.

Emme valitettavasti voi auttaa asioissa, jotka liittyvät lasten huoltoon-, tapaamisoikeuteen tai elatukseen taikka lastensuojeluun.